Три нови серии смартфони представи Alcatel на вървящия в момента

...
Три нови серии смартфони представи Alcatel на вървящия в момента
Коментари Харесай

MWC 2018: Пет смартфона от Alcatel



Три нови серии смарт телефони показа Alcatel на вървящия сега Световен мобилен конгрес в Барселона. Те се споделят Alcatel 1, 3 и 5 и всички устройства от тях оферират 18:9 екран.

Прочетете още: CES 2018: Alcatel минава към 18:9 смарт телефони за 2018

Портфолиото показва нови за компанията функционалности като FaceKey – алтернатива за лицево различаване (налична в сериите 3 и 5). В допълнение китайският производител TCL Communication (притежаващ марката Alcatel) e обърнал внимание на сигурността на своите устройства и дава обещание постоянни ъпдейти за операционната система на най-популярните си телефони, както и на новите устройства.

Топ моделът на компанията ще е Alcatel 5, предлагащ 5,7-инчов екран със съответствие 18:9, железен дизайн, осем-ядрен процесор и функционалност за бързо зареждане. На предния панел са ситуирани две камери с обсег от 120 градуса и LED мълния. Чрез тях потребителят може да прави разширени селфита – да включи повече от обкръжаващата го среда или да обхване по-голяма група от хора. Въпросният широкоъгълен режим се задейства при съществуване на повече от две лица на фотографията.

Моделът се чака в скоро време на родния пазар. Цената му, съгласно информация в интеренет, ще е към 300 $.

В междинната от упоменатите серии са налице три устройства: Alcatel 3, 3X и 3V. Разликите са в размера на екраните, като последното от изброените предлага двойна задна камера. Alcatel 3 е с 5,5-инчов екран, 3V е 6-инчов, а при 3X той е с диагонал 5,7 инча. И трите оферират 5-мегапискелови предни камери с LED мълния.

Цените на устройствата от третата серия ще са “под 200 евро”.

Alcatel 1X е най-достъпният от новите смарт телефони на марката. От там допълват, че това е първото устройство, което коства под 100 евро, предлагащо 18:9 екран – в тази ситуация с диагонал 5,3 инча. Според производителя то “разбива стигмата върху по-евтините модели за огромния им размер и обемния дизайн, екраните с ниско качество, неприятното показване и разочароващия опит от камерата”.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР