Три нови наказателни разследвания са заведени срещу Алексей Навални. Това

...
Три нови наказателни разследвания са заведени срещу Алексей Навални. Това
Коментари Харесай

Навални обяви, че срещу него има три нови наказателни разследвания

Три нови наказателни следствия са заведени против Алексей Навални. Това разгласи съветският опозиционер в профила си в " Инстаграм ".

Той уточни, че е упрекнат в отклонение на " всички дарения ", направени на антикорупционната му организация, в основаване на група, " нарушаваща човешките права ", и в засегнатост на арбитър по време на неотдавнашно дело против него.

" Моята могъща незаконна организация се разраства. Извършвам от ден на ден закононарушения ", написа иронично и добави, че е " талант " на подземния свят.



Изпратен в пандиза през януари при завръщането си в Русия от Германия след отравянето му, за което той упреква Кремъл, Алексей беше наказан на две и половина години затвор по дело за машинация, остро подложено на критика от опозицията.

Оттогава той изтърпява присъдата си в затвор в района на град Владимир, на стотина километра от Москва. През април стартира там гладна стачка, с цел да стачкува против изискванията, в които е подложен.

След ареста му, последван от демонстрации и полицейски репресии против тях, съветските управляващи оказаха напън върху антикорупционното придвижване на опозиционера.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР