Брест е дъждовно индустриално пристанище, блъснато от Атлантическия океан, което

...
Брест е дъждовно индустриално пристанище, блъснато от Атлантическия океан, което
Коментари Харесай

„Медици“ и операции за влияние: китайските шпиони се обръщат към Европа

Брест е дъждовно индустриално пристанище, блъснато от Атлантическия океан, което е дом на френския флот и неговите подводни нуклеарни средства за въздържане. Освен това стана очевидец на незабравим брой сватби през последните години сред китайски студентки и моряците, които работят във военноморските му бази.

„ Как би трябвало да оценяваме сходни взаимоотношения? “ угрижен парламентарист попита началника на силите за нуклеарни подводници на Франция на чуване при закрити врата в Националното заседание в Париж.

„ Ганчетата с мед “, където сътрудник се стреми сантиментално да оплете целта си, са съществена част от пикантността шпионски трилъри. Те също по този начин са маркер за това по какъв начин шпионските интервенции на Китай са се разширили в Европа, кулминирали предходната седмица с поредност от необятно обществени арести.

Трима немски жители бяха арестувани по съмнение, че се пробват да продадат сензитивна военна технология на Китай. Полицията също атакува чиновник на немски крайнодесен член на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР