Три нови електрифицирани SUV модела са следващата стъпка на Honda

...
Три нови електрифицирани SUV модела са следващата стъпка на Honda
Коментари Харесай

Honda CR-V се зарежда от контакт

Три нови електрифицирани SUV модела са идната стъпка на Honda по пътя към реализиране на цялостна въглеродна индиферентност до 2050 година Те бяха показани на особено събитие в европейския развоен център на японската марка в немския град Офенбах. Това би трябвало да се пояснява като дълготраен ангажимент на Honda към европейските консуматори, заяви " Труд бг ".

„ Европейският пазар е извънредно значим за нашия бизнес и ние имаме доста локални клиенти, които карат нашите коли и мотоциклети и употребяват нашите генератори и елементи ", заявява Кацихуза Окуда, президент и изпълнителен шеф на Honda за Европа.

Honda CR-V ще предплата модернизиран набор от системи за сигурност и асистенция.

Един от трите нови SUV автомобила на японския производител е шестото потомство CR-V. Новият модел ще се предлага като цялостен хибрид (e:HEV) и като Plug-in хибрид (e:PHEV). Така за първи път на европейския пазар ще има версия на CR-V със зареждане от контакт и тя ще може да изминава до 82 км в напълно електрически режим и да транспортира изцяло екологично пасажерите в множеството им всекидневни направления. Външно разликите сред хибридната и Plug-in хибридната версия се откриват в радиаторната решетка.

Honda CR-V може да изминава 82 км на ток.

Вариантите e:PHEV реализират 100-процентов заряд на високоволтовата батерия за два часа и половина. Превключването сред придвижване в електрически режим, хибриден режим и режим на мотор с вътрешно горене се прави изцяло автоматизирано и незабелязано.

Следващото потомство Honda CR-V ще е първият модел на марката, оборудван с усъвършенствания набор от системи за сигурност и асистенти на водача SENSING 60.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР