Три месеца след началото на конкурса за избор на стратегически

...
Три месеца след началото на конкурса за избор на стратегически
Коментари Харесай

Агенция ОТДО Консулт стана комуникационен партньор на Нестле България

Три месеца след началото на състезанието за избор на стратегически сътрудник за корпоративни връзки, Нестле България дефинитивно се спря на „ ОТДО Консулт “ измежду трите организации, достигнали до финала.

Процесът по желание на извънреден сътрудник за корпоративни връзки на Нестле България приключи, откакто въз основата на вътрешна номинация на организации, работещи на планов принцип с компанията и задание към външни организации за създаване на тактика по съответен проблем бяха номинирани трима финалисти, от които след многофункионален разбор на основни изобретателни, стратегически и финансови параметри, беше дефинитивно определена организация ОТДО Консулт, считано от 20 юли 2022 година

„ За нас този избор е доста значим, тъй като ние не търсим само външна експертиза, а разчитаме да намерим дълготраен сътрудник, с който да гледаме в една посока, да споделяме една и съща визия за развиването и позиционирането на Нестле България като компания с човешко лице, която деликатно сортира идеите и самодейностите си по този начин, че те действително да дават добавена стойност за обществото и стопанската система. За нас е значимо организацията да е съидейник, с който обменяме сила и хрумвания да случваме нещата при цялостна синергия на напъните. Надявам се, че в лицето на ОТДО Консулт сме намерили този сътрудник! “ – показа госпожа Нели Ангелова, Мениджър Комуникации, Нестле Югоизточен Пазар.

Агенция „ ОТДО Консулт “, представлявана от Олга Лозанова е една от водещите самостоятелни ПР организации на българския пазар с над 15 години професионална биография, богато портфолио от клиенти с построени дълготрайни партньорски връзки, измежду които Лореал от 2009 година, EOS от 2012 г, Нарру ЕАД от 2013 г, Виваком от 2015 г, ЕMAG от 2017 г, Каменица от 2019 г, както и голям брой осъществени акции за разнообразни клиенти на планов принцип и над 50 оценки на ПР Приз, Bright Awards, EFFIE Bulgaria и други

„ За нас е огромно самопризнание да бъдем част от информационния екип на Нестле България. Последните месеци работихме дружно по някои от най-важните планове на компанията като “Нестле за Живей интензивно!”, “Нестле за по-здрави деца” и “Залесяваме дружно!” и усетихме персоналното отношение на хората вътре в екипа на Нестле към работата, фактът, че не пестят старания и време да случват нещата по този начин, че да бъдат смислени и действително потребни за хората. Това е една друга сила, която зарежда и се надявам да продължим взаимно да се мотивираме и да действаме като сътрудници “– добави Олга Лозанова, притежател и шеф на ОТДО консулт.

Нестле България изрича признателност към другите две организации финалисти All Channels и Intelday Solutions за отделеното време и извънредно високото равнище и иновативност на представянето им по време на състезанието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР