Три лица са привлечени като обвиняеми за побоя над журналиста

...
Три лица са привлечени като обвиняеми за побоя над журналиста
Коментари Харесай

Трима обвиняеми за побоя над Слави Ангелов

Три лица са привлечени като обвинени за побоя над журналиста Слави Ангелов и за държане на наркотични субстанции. Това заяви основният прокурор Иван Гешев по време на брифинг в Съдебната палата. Повод бе вчерашната спецакция на пролиция и прокуратура, при която бе разрушен силовашки отряд за побоища.

" Под управлението на Специализираната прокуратура през вчерашния ден бяха извършени взаимно с сътрудниците от Столична дирекция на вътрешните работи дейности по следствието, голям брой дейности по следствието. След обобщаване на събраните доказателства в качеството на обвинени са привлечени три лица за незаконното съдружие, закононарушение по член 321, алинея 6 от Наказателния кодекс, за причиняване на телесни повреди на вашия сътрудник журналиста Слави Ангелов и за държане на наркотични високорискови субстанции. За три обособени закононарушения. Към момента на лицата се предявяват съответните посочени от мен обвинявания ", сподели Гешев.

" Въпреки изключителното състояние, сътрудниците от Министерство на вътрешните работи, взаимно с наблюдаващите прокурори работиха интензивно и считам, че в извънредно рационален период все още са събрали нужния размер доказателства и се надяваме този размер доказателства да бъде оценен вярно от Специализирания углавен съд. През уикенда следва внасяне в Специализирания углавен съд на искане за мярка за неотклонение " задържане под стража " на посочените от мен три лица ", добави още основният прокурор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР