Три ключови прогнози направи топ социологът Андрей Райчев. Те са

...
Три ключови прогнози направи топ социологът Андрей Райчев. Те са
Коментари Харесай

Андрей Райчев с три прогнози. Ще променят всичко

Три основни прогнози направи топ социологът Андрей Райчев. Те са свързани с кабинета, президентско несъгласие и Българска социалистическа партия.  

“На 99% съм сигурен, че президентът ще наложи несъгласие за хартиената бюлетина. Това е и негово право най-малко за един месец да наложи несъгласие ”, сподели Райчев в предаването “120 минути " по бТВ.
-->
Той акцентира, че огромна борба е било за тези машини. “Слави Трифонов анулира едни избори, когато стана втори, тъй като сподели, че изборите са били подправени ”, добави Райчев. 

Според него по-вероятно е да не се образува държавно управление в този парламент. 

“Най-лошото е на какво образоват партиите, основно тези, искащи хартиените бюлетини, българския народ. Партиите им споделят, че изборите са подправени. Те развращават народа. Обясняват му по какъв начин всички управляващи са мошеници и не могат да седнат и да се схванат. Не могат да проследят 3 млн. бюлетини, а ще обезпечат една почтена страна ”, счита социологът. 

“Нинова си е въобразила, че низходящият резултат на Българска социалистическа партия е поради машините. Това е безспорна заблуда. Хората, които гласоподават за Българска социалистическа партия не са необразовани от някакви малцинствени групи, те са отдадени, а множеството от тях са със приблизително и по-нагоре обучение. Движение за права и свободи си има своите съображения. ГЕРБ внесе машините. Защо го вършат, първо, тъй като още не знаят дали желаят избори, или не, а второто е, че се пробват да отделят Българска социалистическа партия от " Продължаваме промяната " и " Демократична България " ”, сподели Райчев. 

Социолозите рапортуват нещо доста просто, че няма нито една група от популацията, което да изпитва усложнение с машините. 

“Аз съм старите хора, на 67 години съм. Това не са тези баби дето цялостен живот се занимават със селскостопански труд и се плашат от грамофона ”, сподели Райчев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР