Три инцидента с мотори в Бургаско само за ден. Първото

...
Три инцидента с мотори в Бургаско само за ден. Първото
Коментари Харесай

Само за ден! Фатално място край морето: Баща, майка и дъщеря преживяха най-големия си кошмар

Три случая с мотори в Бургаско единствено за ден.
Първото ПТП е станало по пътя Малко Търново – Бургас заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост. Мотористът самокатастрофира, преобръщайки се в ляво на пътното платно.
Моторът с пловдивска регистрация е бил ръководен от 48-годишен варненец. Мъжът е получил фрактура на реброто и лявата ръка. Той е прегледан в УМБАЛ – Бургас. Пострадала е и неговата спътничка и брачна половинка, която с контузно-разкъсна рана на главата. Тя също е прегледана в УМБАЛ, като двамата са отказали хоспитализация.
На същото място, по същото време и по същите аргументи независимо катастрофира още един мотоциклет, освен това от същата марка – „ Кавазаки 3400 “. Той е бил ръководен от 23-годишна варненка – щерка на лидера на първия мотор. Тя не е получила съществени пострадвания, предава Блиц.
Около 20 часа на кръстовището на улиците „ Александър Стамболийски “ и „ 12-та “ в бургаския квартал „ Ветрен “, лек автомобила „ Мазда 6 “, с бургаска регистрация, ръководен от 43-годишен бургазлия при осъществяване на ляв завой позволява пътен случай с движещия се напряко мотоциклет „ Кавазаки “, ръководен от 37-годишен мъж от село Брястовец.
Мотоциклетистът е получил травма на коляното, китката и стъпалото. Той е прегледан в болница „ Дева Мария “ и е освободен за домашно лекуване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР