Три групи класове се връщат в училище на 4 февруари,

...
Три групи класове се връщат в училище на 4 февруари,
Коментари Харесай

4 февруари. Три групи класове се връщат в училище

Три групи класове се връщат в учебно заведение на 4 февруари, в случай че няма фрапантна смяна в епидемиологичната конюнктура.

Това ще са 7, 8 и 12 клас, заяви зам.-просветният министър Таня Михайлова в ефира на бТВ. От 4-ти февруари, като пуснем огромните възпитаници да се върнат на учебно заведение присъствено, ще отворим и залите да танцуват и играят, съобщи в това време в Сливница министър председателят Бойко Борисов.

Надяваме се да се запазят резултатите и от 4 февруари да се стартира с последователно завръщане на учениците, изясни Михайлова. „ Ако всичко е както би трябвало, в случай че се имунизират и сътрудниците, в случай че тези резултати се запазят, всички възпитаници ще се върнат в клас до края на годината. Все отново учебните заведения са среда, в която има многочислено взаимоотношение. Все отново там рискът може да се управлява. Миналата година не чакахме да приключим онлайн, само че го направихме. Образователната система е проведена и може да намира решения. Това се дължи на изключителния труд на учителите, шефовете и на самата организация. Вчера едно от предложенията беше да вземем за пример учебни заведения, които са по-малки, до 100-120 възпитаници, и няма случай на заболяване в съответната област, те да могат да се завърнат “, изясни Михайлова.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР