Трейдър, който отвори лонг в Биткойн, когато той достигна дъното

...
Трейдър, който отвори лонг в Биткойн, когато той достигна дъното
Коментари Харесай

Биткойн: Анализатор, предвидил дъното, сподели предупреждение

Трейдър, който отвори лонг в Биткойн, когато той доближи дъното си през ноември 2022 година, неотдавна разкри, че е продал към 50% от своя BTC.

Той разисква аргументите за решението си, в това число техническия разбор и външните пазарни фактори.

Според ДонАлт (DonAlt) една от аргументите да понижи каузи си в Биткойн се дължи на техническия разбор, който допуска, че водещата криптовалута ще се насочи надолу.

Той изясни, че когато няколко времеви рамки се намират на опозиция, като да вземем за пример при месечното и седмичното затваряне на BTC, има възможност и месецът да затвори на алено, което значи, че съпротивата се е задържала.

Той също по този начин означи, че има опция Биткойн да доближи $19,000, защото това е най-хубавата налична месечна поддръжка и това би приключило противоположен модел на глава и плещи.

Освен това ДонАлт сподели, че възобновяване на показателя S&P 500 също е повлияло на решението му. Той твърди, че тази уязвимост ще се популяризира и на други пазари, в това число и при криптовалутите. Той е очаквал, че S&P ще се отдръпна доста и това се е случило, което е довело до.




Освен това ДонАлт уточни като съображение за решението си ралито на като Tesla и GameStop. Той означи, че Tesla, което може да значи, че сме очевидци на малко оттегляне от рискови активи.

Трейдърът счита, че в случай че цената на Tesla се намали, това може да се придвижи на обичайните пазари, както и при крипто активите. Според него голям брой знаци загатват, че може да получим прочут срещуположен вятър. За първи път от дъното насам вероятностите пред Биткойн не наподобяват положителни, когато той ги преглежда на всички времеви рамки.

Като цяло решението на ДонАлт да продаде към 50% от каузи си в Биткойн се основава на механически разбор и външни пазарни фактори. Той остава внимателен във връзка с бъдещето на актива в кратковременен проект. Въпреки това той към момента е оптимист за криптовалутата в дълготраен проект.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР