Според доклад броят на Dogecoin (DOGE) портфейлите, съдържащи между 100,000

...
Според доклад броят на Dogecoin (DOGE) портфейлите, съдържащи между 100,000
Коментари Харесай

Големите инвеститори купуват Dogecoin – добър момент ли е за инвестиция?

Според отчет броят на Dogecoin (DOGE) портфейлите, съдържащи сред 100,000 и 1 милион токена, се е нараснал.

Данните, получени от Santiment, разкриват, че това повишаване е почнало към 2 април.

Ръст при тези портфейли нормално показва по-голямо търсене на криптовалутата. Като цяло нарасналото търсене може да докара до растеж на цената на DOGE.

Към момента на писане на публикацията цената на Dogecoin е $0.144, отбелязвайки спад от 15% през последния месец.

Ако наклонността за струпване на огромни адреси на DOGE на по-ниски цени се резервира, има възможност Dogecoin скоро да се повиши към $0.18.

Освен това Z показателя на пазарната стойност към осъществената стойност (MVRV) – инструмент, употребен за установяване дали дадена криптовалута е в бича или меча фаза.

Отрицателният MVRV Z показател нормално посочва мечи пазар, само че за Dogecoin този показател е позитивен – 52.83%, което допуска, че той остава в бича фаза.

Поглед и върху равнищата на разпродажба, които оказват помощ за прогнозиране на евентуалните бъдещи придвижвания на дадена криптовалута, като открояват областите със забележителна ликвидност и евентуалните точки за обилни ликвидации.

Според Hyblock основна ликвидност се следи на равнище $0.15, което допуска провокации пред DOGE при достигането на тази граница.

Що се отнася до точките за влизане, кумулативните равнища на разпродажба (CLLD) предоставиха някои прозрения за бъдещите пазарни насоки за Dogecoin. Понастоящем CLLD е негативна.

Отрицателната CLLD нормално значи, че шорт позициите могат да бъдат по-уязвими, което значи, че тези, които залагат против DOGE, могат да понесат загуби, което евентуално основава предпоставки за бързо възобновяване на цената му.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР