Chainlink продължава своята експанзия като основен източник на данни, подобрявайки

...
Chainlink продължава своята експанзия като основен източник на данни, подобрявайки
Коментари Харесай

Chainlink разширява свързаността в шест различни блокчейна

Chainlink продължава своята агресия като главен източник на данни, подобрявайки свързаността сред разнообразни блокчейни и планове, изключително във високоскоростни търговски среди, където надеждните данни са от решаващо значение.

През последните седмици Chainlink построи нови връзки с услуги и планове в шест съществени блокчейна. Те включват главно DeFi и финтех платформи, дружно с две токенизирани Web3 игри. Chainlink интензивно се ангажира с разработчиците, предоставяйки принадлежности за тестване и внедряване, макар че пространството притегли измамници с подправени платформи.

Ключов фокус за Chainlink е даването на мащабируеми решения за токенизация, изключително в региона на активите от действителния свят (RWA) . Множество планове употребяват Chainlink за токенизиране на активи или стопански действия, разширявайки своите интеграции до над 2,500, включващи 140 видни крипто плана.

Chainlink Labs, движещата мощ зад развиването на плана, укрепва екипа си с нови чиновници, сигнализирайки за оптимизъм измежду крипто програмистите. Проектът се подрежда измежду 10-те най-активни планове въз основа на задължения в GitHub, наблягайки неговата постоянна активност по разработки.

Автоматизирайки решенията в границите на крипто инфраструктурата, Chainlink минимизира нуждата от човешка интервенция, като се занимава с проблеми като такси за газ посредством усъвършенстване на изискванията на транзакция. Той пази растежа на блокчейн плановете и се застъпва за удобни регулации, като натъртва на приложението му в действителния свят и развенчава минали обвинявания за лимитирани цени.

На фона на огромното търсене на надеждни услуги за данни, Chainlink се откроява с годишните си мрежови такси, надхвърлящи $2 милиарда, което значи годишни доходи над $630,000. С преимуществото си на първи в улеснението на връзките сред другите вериги, Chainlink е подготвен да поддържа наклонността за създаване на мостове, продан на активи и смарт контракти сред веригите през 2024 година

Освен това протоколът CCIP на Chainlink, към този момент отворен за разработчици, разрешава многоверижни задания и планове, като в допълнение усъвършенства неговата еластичност и полза. Ключов разказ за Chainlink се крие в неговата упоритост да свърже всеобщото и основаното на крипто финансиране, което евентуално разрешава съгласуваност със съществуващи финансови системи като SWIFT.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР