Тревожно е, че президентската институция манипулира общественото мнение с неверни

...
Тревожно е, че президентската институция манипулира общественото мнение с неверни
Коментари Харесай

МО: Президентството манипулира общественото мнение с неверни внушения за военната помощ за Украйна

Тревожно е, че президентската институция манипулира публичното мнение с погрешни внушения за военната помощ за Украйна и по този начин подхранва акцията по дезинформация, която се води против България. Това се показва от пресцентъра на Министерството на защитата (МО) по отношение на коментар по отношение на изказване на вицепрезидента Илияна Йотова.
 
" Като подменя информацията за това, което страната ни е подготвена да даде като помощ, с това, което Украйна желае от България, вицепрезидентът заблуждава обществеността ", означават от МО.
 
МО има цялостната поддръжка от държавното управление за военната помощ за Украйна, избрана с решение на Народното събрание. Подкрепата изрично няма да заплаши боеспособността на българската войска и опциите на страната ни да се пази, показват от ведомството.
 
България ще даде муниции, които са към края на своя запас, само че са в годно положение. Те са отвън нормативите за поддържане на ресурси и обезпечаване на подготовката на армията.
 
Обръщаме внимание, че с днешния си опит да разклати стабилността на постоянното държавно управление, вицепрезидентът насажда боязън и разединява, вместо да сплотява нацията, се споделя още в известието на МО. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР