Третият мандат е последната надежда да бъде съставен кабинет. Вашата

...
Третият мандат е последната надежда да бъде съставен кабинет. Вашата
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС при президента: Имаме предложения, стига да ни чуят

Третият мандат е последната вяра да бъде формиран кабинет. Вашата политическа мощ съобщи, че не вижда капацитет в 47-мото Народно събрание.

Но доста от хората обявиха, че някои от проблемите им се коренят и в предходното ръководство. 

За мен е забавно по какъв начин виждате около въпроса за властта да се решат и проблемите на хората. Дали няма да се пресече и растежът на индустриалното произвеждане. Очаквам да видя вашата формула. Това сподели президентът Румен Радев на представителите на ГЕРБ-СДС, които дойдоха на съвещания на " Дондуков " 1.

Нашата парламентарна група ясно изрази своето мнение, че не вижда формула за устойчиво ръководство. Но поемаме отговорност да търсим решение по какъв начин страната да се оправи с рецесиите. Ние имаме огромен опит и за решение на рецесии, които са минали в предишни години. Имаме опит, стига да има кой да се вслуша в нашите оферти, сподели ръководителят на Политическа партия на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя уточни няколко оферти на ГЕРБ, които са били признати от Народното събрание. " Наше предложение бе за обезщетения за бизнеса за тока, предложихме мораториум върху цената на тока за битовите консуматори. Сега предложихме таван за горивата от 2,70 лева за литър. 

Ние сме безапелационни, че би трябвало да се търсят устойчиви решения за България. Тук сме с целия опит и експертиза, които имаме ", сподели Атанасова.

Но не мислим, че нещо в 47-мото Народно събрание се е трансформирало. Ще чуете всеки от сътрудниците, уточни тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР