„Третият ден“ на НВО тръгва на 15 септември, понесен от

...
„Третият ден“ на НВО тръгва на 15 септември, понесен от
Коментари Харесай

Тръгна нов сериал на HBO с Джъд Лоу в главната роля

„ Третият ден “ на НВО потегля на 15 септември, повлечен от вълната положителни сериали на студиото, които печелят освен утвърждението на критиците, само че и голямо зрителско внимание. Първият взор към продукцията пристигна още при започване на 2020 година и подвигна завесата към напрегната, мистериозна атмосфера и малко елементи за ролята на главната звезда в сериала – Джъд Лоу.


Минисериалът е разграничен на две елементи – „ Лято “ и „ Зима “. Знае се, че в „ Лято “ Лоу ще бъде в ролята на Сам, който кара по стеснен път към остров край английското крайбрежие. Там открива жители, които правят ритуали, за опазването на чиято загадка са подготвени на всичко. Докато границата сред фантазно и действително се разсейва, пътят назад към сушата е залят с вода и Сам се оказва пандизчия на острова. В „ Зима “ новобранец (в ролята Наоми Харис) нарушава реда на острова – идва, с цел да търси отговори, само че ѝ се постанова да влезе в борба, която взема решение ориста на острова.

Ако се съди по филмовия откъс, „ Третият ден “ съдържа ноар детайли, както и препратки към модерни филми като „ Мидсъмър “ до класиката от 1973 година „ Плетеният човек “.

По сериала се работи от дълго време. Първи къс филмов откъс излезе още през март. Предвид атмосферата в „ Третият ден “ и възходящата параноя измежду обществото около ковид, сериалът има късмет за триумф, а и както се видя, НВО безапелационно играе с паниките на публиката по време на пандемията. Това им донесе 107 номинации за „ Еми 2020 “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР