Третата вълна отмина, то се вижда, почти на 500 нови

...
Третата вълна отмина, то се вижда, почти на 500 нови
Коментари Харесай

Математик: Индийският щам е на границите ни

Третата вълна отмина, то се вижда, съвсем на 500 нови случая дневно сме. Това значи, че излизаме от зоната на турбулентността и влизаме м зоната на хаоса, където нещата са по-контролируеми, разгласи пред Българска национална телевизия проф. Николай Витанов, математикът на Националния действен щаб.

По думите му прогнозите в този момент са положителни и за разлика от предходната година удобният сюжет не е бил дестабилизиран по празниците.

" Защо би трябвало обаче да внимаваме? Първо, Не би трябвало доста да се уповаваме на сезонния резултат и да споделяме - в този момент с високите температури грипчето ще си замине, тъй като виждате какво става в Индия. И там температурите са високи. Второ, индийският вариант е на нашите граници, пуснем ли го вътре, спокойствието ни ще свърши, тъй като към момента щитът ни е към 40%. Значи към момента 60 на 100 от хората са податливи ", настоя той.

" Никога не съм мислел, че в щаба ще изкарам 14 месеца, в тях аз седях в окопа, а в гърба ми се стреляше. Имаше някои сътрудници, които се опитваха да изместят Витанов. Прогнозите ми обаче бяха задоволително точни. Точно тия, които ми стреляха в гърба, в този момент ме упрекват, че съм народен изменник да занемарявам щаба и че съм вдигал високо летвата. Отблъснете 2-3 талази и тогава ще приказвам с вас, в никакъв случай не съм се борил за популярност, публицистите знаят по какъв начин се взема изявление от мен, че не е доста елементарно, не съм желал да върша политическа кариера, в случай че съм желал, и аз щях да бъда народен представител. Предлагаха ми. И в този момент да ми предпожат, отново няма да се съглася, рано ми е да влизам в политиката, тя е мръсна работа, не е за мен ", настоя още проф. Витанов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР