Трета жена пропищя във Фермата“ от първичния Кенан, който се

...
Трета жена пропищя във Фермата“ от първичния Кенан, който се
Коментари Харесай

Сълзи и тормоз във „Фермата“! Кенан унижава жените: Ако си намерят мъже, аз плащам сватбите

Трета жена пропищя във „ Фермата “ от първичния Кенан, който се прочу като Бай Ганьо в стопанството и нееднократно докара до сълзия нежния пол. След като разплака две участнички операторката в колцентър Иванка и студентката по право Линда, земеделецът съумя да разстрои и учителката Теодора с груби мнения за кулинарните й умения. „ Няма гозба, която да не е изгорила. Това, че е добър човек, не значи, че прави нещата добре. И овцата е добра, само че е овца “, заключи той. Кенан обаче не спря дотук и лепна още прилагателни на съотборничката си от „ Канатица “ – „ мързелана “, „ безредна “, „ шматка “. „ С този темперамент, в случай че си откри мъж, аз ще й платя сватбата “, приключи тирадата си той.
Теодора, която е измежду най-спокойните, старателни и доброжелателни дами в риалитито, мъчно понесе думите му. „ Кенан е несъобразителен и непочтителен, демонстрира тормоз по отношение на мен. Иска да ме потъпче, с цел да изпъкне “, разстрои се участничката, която работи до 4 часа сутринта по фермерските задания, откакто мина през тежък двубой на Арената, предава Марица.
Поведението на земеделеца от Дулово беше посрещнато на нож и от мъжете във „ Фермата “. „ Уважавам Кенан, само че не и отношението му към дамите, те са нашите героини, би трябвало да се отнасяме добре към тях “, сподели съотборникът му от „ Канатица “, футболистът Коко. „ Кенан не е неприятен човек, само че е на напълно друго интелектуално равнище от множеството хора тук. Свикнал е с патриархалния модел – дамата да е чистачка, миячка, перачка и готвачка, и да му налива ракията “, добави артистът Петър от „ Елбетица “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР