Треп-треп-треп-треп-трепни-трепни. Да се пазят Николета и Ники Михайлов. Така би

...
Треп-треп-треп-треп-трепни-трепни. Да се пазят Николета и Ники Михайлов. Така би
Коментари Харесай

Николета и Михайлов да треперят! Божинката се връща бесен от Китай

Треп-треп-треп-треп-трепни-трепни. Да се пазят Николета и Ники Михайлов. Така би звучал следващият кавър на хитовата ария на Цеца, изпята от Валери Божинов. Нападателят, който напусна Китай и се връща в България, е грубо афектиран на някогашната си възлюбена и дългогодишния си съотборник в националния тим по футбол, написа Secret.bg.
Причина за това е, че дъщерята на водещата на „ Папараци “ и Валери – Никол, прекарва доста време с Ники М. Според Божинката вратарят на националния тим може да го измести от първото място в сърцето на дъщеря му. Валери бил безапелационен, че Ники М. не би трябвало да прекарва доста време с дребната Никол, тъй като ще свикне с него, а и скоро може да го назовава „ баща “.

След като Божинов разгласи, че напуща Китай, Николета и Ники чакат той да им вдигне пикантен скандал. Неколкократно нападателят е декларирал на НиЛо, че би трябвало да ограничи контактите на Никол с новия ухажор на майка й, само че водещата не се вслушва в думите му, написа „ България през днешния ден “. Новата звездна двойка постоянно посещава елитните столични заведения, като компания им прави момичето на Божинов. Това е вбесило Валери, който при първа опция ще скастри и двамата.

Божинов и Николета са разграничени от повече от две години. Въпреки това те още не са разведени. Дълго време Валери увърта и не подписва документите за развода си с плеймейтката, като повода за това не е ясна.

Божинов към този момент е планувал да заведе щерка си на отмора, като той цели да навакса изгубеното време с нея, до момента в който бе в отдалечен Китай.

Валери има още едно дете от някогашната си другарка Алисия. Момченцето е кръстено на татко си и също като него играе футбол. Божинов няма самообладание да се види и с него, като дребният Валерко също ще прекара няколко дни единствено с татко си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР