Треньорският щаб на получи лоши новини вчера. Иракският национал не

...
Треньорският щаб на получи лоши новини вчера. Иракският национал не
Коментари Харесай

Левски загуби Сулака за месец

Треньорският щаб на получи неприятни вести през вчерашния ден. Иракският национал освен че ще пропусне идното посещение на, само че и ще отсъства от терените най-малко един месец. Това демонстрираха направените му цялостни проучвания. 28-годишният централен бранител е получил травма при започване на семицата. Тя се е оказала по-сериозна от предстоящото. Травмата на Ребин ще го извади от игра и за четвъртфинала за Купата на България против. Ако " сините " се класират на полуфиналите, то Сулака няма да е подготвен за първия от тях. Бранителят пропуща и турнирното домакинство на " белите " на 21 март.
Централният бранител бе притеглен на " Герена " след Нова година, откакто напусна. До момента той взе участие и в четирите пролетни дуела в шампионата, както и в един мач за Купата на България. През уикенда иракчанинът игра едва в семейството на, като има огромна виновност за първото попадение в мрежата на.
Контузиите в Левски пък не престават да валят една след друга. Такава получи и нападателят, който пропуща визитата на Ботев (Враца). Двубоят на стадион " Христо Ботев " е на следващия ден от 16:30 часа. През акцията таранът има 11 мача в шампионата, в които е вкарал 1 гол - при 2:0 над. Стивън обаче е бил титуляр единствено два пъти.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР