Треньорският щаб на Левски иска сред зимните попълнения да има

...
Треньорският щаб на Левски иска сред зимните попълнения да има
Коментари Харесай

Левски оглежда пазара у нас за нови играчи

Треньорският щаб на Левски желае измежду зимните попълнения да има и български футболисти. Затова и " сините " оглеждат перспективните играчи от родното състезание.

Петър Хубчев желае при започване на идната година да укрепи отбора наложително със бранител и халф. През лятото той доста настояваше на " Герена " да дебаркират Кристиан Димитров и Тодор Неделев от Ботев, които играят навръх тези позиции, само че управлението не съумя да му ги обезпечи. Не е изключено да бъде изработен следващ опит в тази тенденция.

Левски искаше и левия бек на Берое Александър Василев, само че в последна сметка той остана под Аязмото и удължи контракта си със заралии. От " Герена " бяха питали и за някогашния състезател на заралии Камен Хаджиев, който е благосъстоятелност на унгарския Академия Пушкаш. Маджарите обаче са поискали сериозна трансферна сума за него.

През лятото " сините " взеха двама българи - младежките национали Асен Чандъров и Здравков Димитров от Септември, като първият е чартърен за 1 сезон. До момента обаче двамата мъчно намират място даже в групата за мачовете.

През зимата на " Герена " най-вероятно ще има изходящи прехвърляния. Към Гърция може да поеме Франко Мазурек, към който има интерес от локални отбори, измежду които и Панатинайкос. Средствата, които бъдат получени от продажби на играчи, ще бъдат вложени в привличането на нови.

Румънският управител Джовани Бекали, който дава препоръки за селекционната политика на клуба, съобщи пред " Тема спорт ", че Левски има оферти за младите си нападатели Станислав Иванов и Найджъл Робърта, само че на този стадий няма никакво желание да се разделя с тях. Двамата са и водещите изпълнители на отбора досега - имат по 6 турнирни гола. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР