Треньорът на Загорец Мирослав Миндев коментира сензационното елиминиране на Пирин

...
Треньорът на Загорец Мирослав Миндев коментира сензационното елиминиране на Пирин
Коментари Харесай

Треньорът на сензацията Загорец: И срещу Славия имаме своите шансове

Треньорът на Загорец Мирослав Миндев разяснява сензационното елиминиране на Пирин Благоевград за Купата на България. Бившият голмайстор на Сливен и към този момент дълготраен ментор на новозагорци приказва пред "Тема Спорт " за триумфа.

"Приятно съм сюрпризиран от задграничните играчи на Пирин. Особено двамата братя Антонио ми направиха много положително усещане. Те са класа над другите. Чужденците подвигат равнището на ПИрин. Ние обаче имахме по-чисти положения. КАто гледах статистиката, всичко е в наша изгода, като изключим притежанието на топката. Пирин имаха едно безредие. В продълженията стигнахме до 4 чисти положения и ударихме греда. После при дузпите вкарахме и петте и продължихме. "

"Смятам, че закономерно се класирахме. Две-три момчета закъсняха за анализа, тъй като бяха на работа. Резервният ни вратар пък тойде непосредствено за мача. Пирин може би го одобриха с подигравка, само че... В продълженията изключително ги надтичахме, бяхме много по-добре от тях ", сподели Миндев.

"Сега идав мач със Славия, само че съгласно мен ще желаят да не играем в Нова Загора. Ще се борим против това. Теренът ни е супер, подготвихме и трибуни, и съблекални. Минимум за Б група имаме условия. Срещу Славия също имаме своите шансове ", добави Минев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР