Треньорът на ветераните на бургаския Нефтохимик подготвя персонално пазене на

...
Треньорът на ветераните на бургаския Нефтохимик подготвя персонално пазене на
Коментари Харесай

Нефтохимик се закани да бие Бойко Борисов на футбол

Треньорът на ветераните на бургаския Нефтохимик приготвя персонално бранене на Бойко Борисов в утрешния край в Стара Загора против отбора на премиера Витоша (Бистрица). Двубоят е в понеделник от 18:00 часа на стадион " Трейс Арена ".

" Обмислям да слага персонален надзирател на Бойко Борисов по време на мача, с цел да обезвреждаме голмайсторските му умения ", съобщи пред " Флагман " треньорът на ветераните на Нефтохимик Станчо Цонев.

Легендата от славните години на бургаския отбор разкри, че няма да прави промени по състава, а ще разчита на всички, които извървяха пътя до финала. Ангажименти в чужбина ще попречат на някогашния национал Радостин Кишишев да се изправи против " Бистришките тигри ".

" Излизаме да бием отбора на премиера. Така ще си отмъстим за загубата на Ливърпул от един от обичаните му тимове Реал (Мадрид) на финала на Шампионската лига ", закани се един от асовете на Нефтохимик Пламен Крумов.

Бойко Борисов отпразнува 13-ата европейска купа на Реал от ВИП-ложата на стадион " Олимпийски " в Киев, където се видя и с президента на кралския клуб Флорентино Перес.

За трета поредна година ветераните на Нефтохимик доближават до финала. В полуфинален конфликт бургаските митове завоюваха безапелационна победа над Ботев (Враца) с 4:1. В другата среща Витоша (Бистрица) победи Лудогорец с 2:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР