Треньорът на Вердер Бремен Оле Вернер се изказа много ласкаво

...
Треньорът на Вердер Бремен Оле Вернер се изказа много ласкаво
Коментари Харесай

Треньорът на Вердер: Груев е интелигентно момче, разви се много добре

Треньорът на Вердер Бремен Оле Вернер се изрече доста ласкаво за българския национал Илия Груев. Това стана след мача на отбора от Бремен против Фрайбург през уикенда, изгубен с 0:2. Капитанът на тима Марко Фридъл бе изпъден с червен картон и на Груев му се наложи да играе на нетипична позиция до края на срещата в центъра на отбраната.

" Илия се разви доста добре през последните няколко седмици. Той е доста интелигентно момче, което може да играе с триумф на разнообразни позиции. Във Фрайбург се оправи добре в непозната роля. Но няма всякога да му се постанова да запълва дупки ", сподели за него експертът пред вестник " Билд ".

В последните 5 мача на Вердер Илия Груев е неизменим титуляр. Според разбора на " Билд " 22-годишният български национал е универсалното оръжие на Вердер, като отбранителният халф в последно време е налаган в по-предни позиции, където би трябвало да играе по-често с топката и да поема отговорност по построяването на играта. Срещу Фрайбург той се е справил нелошо и в центъра на отбраната поради вътрешни разбърквания в отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР