Треньорът на ЦСКА - Тодор Янчев, и спортният директор -

...
Треньорът на ЦСКА - Тодор Янчев, и спортният директор -
Коментари Харесай

Тодор Янчев определи целта за ЦСКА 1948

Треньорът на ЦСКА - Тодор Янчев, и спортният шеф - Кирил Котев, приказва пред клубната телевизия. Двамата направиха равносметка на лагера в Турция и представянето на тима в контролните мачове. Двамата разкриха и задачите пред " алените " за пролетния полусезон. 

„ Свикнах с новия пост, с новата отговорност, която имам. Свикнах с ситуацията в клуба. За мен тя не е нова. Футболистите се напаснаха към мен, както и аз към тях, тъй че сега виждам един адаптивен развой, който върви по най-хубавия метод “, стартира Янчев.

„ Нека не забравяме първите дни в София, където свършихме доста физическа работа. Вече трета седмица сме тук и изискванията за работа за отлични. Нека да има постоянно една концепция какво да гонят играчите. Качеството и класата им е много висока. Могат повече от това, което го дават досега “, продължи наставникът на „ алените “.

„ Абсолютно всичко се разви както беше планувано. Каква работа да се свърши до първата контрола, след което имахме едно малко организационно събитие. Пропадна ни контролата с Партизан, само че реагирахме добре. Намерихме различен противник, също класен и успяхме да приключим още малко физическа работа. Гледаме напред. Случи се неразбирателство, от което и двата клуба излязоха по най-хубавия метод. Бързо успяхме да се сработим с екипа. Гледаме в една цел, която е в идния полусезон. Доволен съм от всички, които взимат присъединяване в процеса “.

„ Като резултати и метод на осъществяване на контролите срещнахме много положителни противници. Съумяхме да вземем даже победи, което е значимо, само че най-важна е самата игра. От мач на мач имаме прогресивен напредък. Изчистваме дребните елементи. Потенциалът на този тим е много висок, тъй че не си вършим измислени заключения. Много повече може този тим от това, което сподели “, счита Янчев.

„ Опитах се да дам еднакъв късмет на всички играчи. Към момента всички дадоха най-хубавото от себе си. Ще настъпят промени до първия мач. Има по-малко от две седмици. 90% съставът ми е явен, само че има позиции, на които се двоумя. До последно ще имаме съмнения предвид на качеството, което разполагаме. Конкуренцията не би трябвало да е проблем. Ние сме като едно семейство и би трябвало да работим върху огромната ни цел “.

„ Абсолютно съм удовлетворен от всички. И от новите играчи, и от тези, които останаха в тима. Тяхното оставане и предразполагане на новите играчи към съблекалнята мина доста безпрепятствено. От първите дни се усещат все едно са от дълго в тима. Радвам се, че климатът в тима е на високо равнище “.

„ Нямаме предпочитана цел. Борим се за класиране в евротурнирите. Надявам се напролет да гледаме настъпателен, сполучлив и ефективен ЦСКА “, сподели още старши треньорът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР