Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че отборът му трябва

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че отборът му трябва
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: ЦСКА е повече далеч, отколкото близо до желания облик

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов съобщи, че тимът му би трябвало да работи още доста, с цел да може да реализира задачите си. По думите му алените са повече надалеч, в сравнение с покрай това, което съставът би трябвало да съставлява.

" Половината път е изминат. ЦСКА би трябвало да има хора с огромни качества. Имаме добра основа. Съумяхме да притеглим състезатели, тъй като бяхме принудени след влизането в групите на Лигата на конференциите. През зимния и летния трансферен прозорец ще бъдем доста деликатни ", сподели Младенов в изявление в.

Треньорът посочи, че подложеният на критика Яник Сони Вилдсхут е част от ядрото на тима и е футболист от висока класа и с огромен опит. По думите му крилото е в психическа дупка и са му нужни време и поддръжка, с цел да се оправи.

Младенов похвали Георги Йомов за работата му и съобщи, че е най-постоянният в състава. И сподели, че ще бъде давана опция на всички играчи, в това число и на такива от школата. " Никога не съм спирал да проследявам наши фрагменти. Винаги, когато съм работил в ЦСКА, съм привличал четири, пет, шест състезатели от школата. На доста от тях съм дал късмет ", добави той.

Треньорът уточни, че не обръща внимание на " плана " " ЦСКА 1948 ", тъй като " всички знаем какъв е " той. " Никакво внимание. Даже не го загатвам. Защо би трябвало да им подвигаме имиджа и чуваемостта? Трябва да подхождаме снизходително. Апелирам да не се занимаваме с тях. Няма смисъл. Кои са и каква история имат, с цел да им отдаваме тази значителност? Даже не ги и помня ".

Младенов беше върнат към думите си от предходния си престой в ЦСКА, когато беше споделил, че има инструкция против клуба. Според него в този момент единствената разлика е, че се работи по-хитро и по-цивилизовано.

И добави, че рано или късно истината за ЦСКА ще излезе нескрито. " Питам Борислав Михайлов - когато ни лишиха лиценза за Европа, прати ли едно писмо, един имейл или факс до ЦСКА, в който да предупредиш за това, което може да се случи? Не ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР