Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов по всяка вероятност няма да

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов по всяка вероятност няма да
Коментари Харесай

Кайседо напуска лагера на ЦСКА в Турция

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов по всяка възможност няма да разчита на своя голмайстор Жорди Кайседо за десетина дни.
Причината е ясна – Еквадор има решителни мачове от международните квалификации – с Бразилия на 27 януари и с Перу на 1 февруари, написа „ Мач Телеграф “. Все още селекционерът Густаво Алфаро не е оповестил своя състав, само че шансът Кайседо да е вътре е 90%, тъй като той неизбежно е част от селекцията на „ трикольорите “.

Ако предстоящото се случи и Кайседо бъде извикан, то голмайсторът ще отсъства от лагера на ЦСКА от 22 януари до 3 февруари. Така еквадорецът няма да играе в контролите с Хартберг, Динамо Москва, Шахтьор Караганда и Академия Пандев. Той даже не би трябвало да се връща в Турция, а непосредствено да се прибере в София.

На родна земя ЦСКА-София ще играе две контроли, които занапред ще се договарят. Кайседо би трябвало да запише единствено един мач за „ алените “ в Турция – на 21 януари против полския Стал Миелец.

Еквадор е с големи шансове за класиране на Мондиал 2022, като заема третото място с 23 точки и изостава единствено от силите Аржентина и Бразилия. Ако Еквадор резервира тази позиция, ще взе участие на международното.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР