Треньорът на ЦСКА Саша Илич вече е избрал стартовия състав,

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич вече е избрал стартовия състав,
Коментари Харесай

Саша Илич е готов! В Бистрица да му мислят в неделя, лидерът ЦСКА пристига с…

Треньорът на ЦСКА Саша Илич към този момент е избрал стартовия състав, който ще би трябвало да връща отбора на победния път в гостуването на ЦСКА 1948 Сф в неделя от 16:45 часа в Бистрица.
Армейците бяха в серия от 4 турнирни триумфа преди домакинското тъждество с Локомотив Пловдив в последния кръг.
Според „ Тема Спорт “ измежду титулярите ще се завърне Тибо Вион, който пропусна успеха с 1:0 над Септември, защото бе болен, а против черно-белите се появи от аварийна пейка в заключителните минути. Именно с позицията на французина е обвързвана и единствената алтернатива пред Илич. Универсалният войник може да бъде употребен както в ролята на десен халфбек, по този начин и в предмостието на защитата. В отбрана няма да бъдат правени никакви промени – Бусато ще е под рамката, а пред него ще си партнират Матей, Юга и Християн Петров. Ако Вион играе като халф, той ще застане до Кареасо, а пред тях ще е Линдсет. По фланговете ще „ бродират “ Де Нойер и Гарсес, в офанзива ще са Хайнц и Назон.
Другата опция пред сърбина е Тибо да застане отдясно на алената групировка, а Гарсес да бъде издърпан в предни позиции до Назон. Зад тях ще е Хайнц, а в центъра ще си партнират Линдсет и Кареасо.
На аварийна пейка ще седне Жеферсон. Той бе титуляр против Локо Пд, както и в първия пролетен мач против Берое (4:1), а почна от пейката против Ботев Пд (3:1) и Септември (1:0). Както е известно, бразилецът е заплашен да пропусне два дуела при идващия жълт картон, който получи. От началото на сезона той е бил предизвестен публично цели 8 пъти, което е връх измежду футболистите на армейците.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР