Треньорът на ЦСКА Саша Илич настоява пред отговорните фактори на

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич настоява пред отговорните фактори на
Коментари Харесай

Саша Илич настоява Дауда Бамба да подпише с ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Саша Илич упорства пред виновните фактори на " Армията " нападателят Дауда Бамба да подпише контракт с клуба, написа " Тема Спорт ".

На 12 юли " алените " оповестиха, че причина за възможна травма в лявото коляно попречва привличането на 27-годишния нападател. По предпочитание на сръбския ментор обаче той остана да тренира с отбора и скоро ще премине нови медицински проучвания, които ще дефинират бъдещето му. Илич е доста удовлетворен от изявите на Бамба в заниманията на алените. Той се оправя доста по-добре от другия притеглен неотдавна нападател Дюкенс Назон, който не дойде по предложение на Саша Илич.

" Бамба тренира с нас, няма някакви проблеми, само че в най-близко време клубът би трябвало да вземе решение какво ще бъде неговото бъдеще ", съобщи Илич на конференцията преди реванша с Македония Гьорче Петров. Той държи да разполага с котдивоареца в състава си, само че даже и това да не се случи, ЦСКА ще притегли различен нападател до затварянето на трансферния прозорец.

След срещата в четвъртък сърбинът отбрани Калоян Кръстев, който получава много шансове от началото на сезона, само че продължава да чака дебютното си попадение с алената фланелка. " Калоян е млад футболист, предходната година не е играл доста и му липсва процедура. Тренира доста добре и просто му би трябвало един гол, с цел да се отпуши. Често губи централизация по време на дуелите, което му пречи ", изясни Илич.

" Доволен съм от Галин Минков, би трябвало му малко повече самочувствие, само че работим по този въпрос ", добави треньорът, който стартира мача в четвъртък с петима българи в състава.
 УЕФА разгласи съдиите на Левски и ЦСКА в Европа
УЕФА разгласи съдиите на Левски и ЦСКА в Европа

Французин и австриец ще управляват надлежно " сините " и " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР