Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха
Коментари Харесай

Ел Маестро: Победата е най-важна

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе удовлетворен от триумфа на своя отбор над ЦСКА 1948 с 2:0 в мач от деветия кръг на efbet Лига, само че желае играчите му да задържат това равнище и да не се отпускат в идните дуели.

" Движим се в вярната посока. Противникът не съумя да мине доста пъти центъра, което е добре за нас. Имахме 14 дни да работим и да се подобрим във всички аспекти. Футболистите схващат по-добре моите хрумвания, а и физически се усещат по-добре ", стартира той.

" Победата е най-важна. Техният най-хубав състезател бе вратарят им, което приказва доста. Доволен съм от превъзходството ни, можехме и с 4:0 да спечелим, само че съм благополучен и на 2:0. Винаги съм вярвал, че ще станем добър тим, това е развой. Важното е да останем крепко стъпили на земята, тъй като идващият мач ще е доста сложен за нас ", продължи Ел Маестро.

" Футболистите извършиха на 90% това, което желаех. Тренираме едно и също нещо всеки ден. Доволен съм, като виждам това, което упражняваме на Панчарево, да се придвижва и на „ Българска войска “, добави експертът.

" Трудно е да се желае повече от това, което показахме през днешния ден. Трябва да задържим този интензитет и предпочитание. Не значи, че ще печелим всеки мач, само че ще демонстрираме добра игра. Ботев се показва по-добре, когато не владее топката. Очаква ни сложен мач, в добра форма са ", приключи Нестор Ел Маестро.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР