Успехите на Реал Мадрид в Шампионската лига по футбол са

...
Успехите на Реал Мадрид в Шампионската лига по футбол са
Коментари Харесай

Анчелоти: Случва се нещо магическо и не мога да намеря друго обяснение

Успехите на Реал Мадрид в Шампионската лига по футбол са " нещо магическо ", съобщи старши треньорът Карло Анчелоти след трагичната в полуфиналите. Испанците изоставаха с един гол до последните минути, само че резервата Хоселу наниза две попадения и изпрати тима си на шести край от 2014 насам.

" Отново се случи… И тъй като това става толкоз постоянно, към този момент не мога да го обясня с думи ", съобщи Анчелоти, представен от Ройтерс.

" Привържениците ни тласкаха в нахлуване. Този цялостен стадион несъмнено оказва помощ. Атмосферата за следващ път бе фантастична и тя караше футболистите да не престават да имат вяра, че могат да го създадат. Тук (на " Бернабеу " - б.пр.) се случва нещо магическо и не мога да намеря друго пояснение ".

Старши треньорът на " белите " похвали Хоселу за въздействието му върху тима и за професионализма му, макар че нападателят прекара по-голямата част от сезона на пейката.

" Той е съвършен образец за протичащото се в Реал Мадрид, защото приносът му е голям, макар че няма доста минути на терена. На Реал Мадрид му трябват хора със самочувствието, че могат да влязат в игра и да донесат нещо на тима ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР