Треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, коментира пред медиите

...
Треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, коментира пред медиите
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Направихме много хубави неща през целия мач

Треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, разяснява пред медиите успеха с 2:1 над Ботев Пловдив. Той показа, че тимът му е направил доста хубави неща през целия мач. 

" Един мач, който стартира с гол в първата минута. В последната имаше и за гостите. Направихме доста хубави неща през целия мач. Хубава победа. Преди първия гол имахме двама състезатели, които си икономисаха 1-2 метра, с цел да влязат в блок пред отбраната. Последните минути Ботев нямаше какво да губят. Един тим не може да претендира да е огромен и да позволява такива грешки. Искам да сме съсредоточени до края на мача ", сподели Янчев. 

" Винаги е хубаво да вкараш ранен гол, само че е и неприятно, тъй като може да успокои играчите. Имахме доста хубави обстановки, идеални контраатаки, само че избървахме в последния мач. Имахме нужните обстановки, ударихме и греда. Имаше и някои обстановки, в които трябваше да реагираме по-добре ", добави той. 

" Времето ни е доста малко, в този момент играем в петък. Имахме молба да играем в събота, само че молбата не ни беше почетена. Не е хубаво на Разпети петък. Не мога да си обясня за какво не беше почетена нашата молба. Не знам за пояснение ", разяснява още Янчев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР