Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди предстоящото

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди предстоящото
Коментари Харесай

Тодор Янчев предупреди ЦСКА: В неделя няма да станете шампиони, дори да ни биете! Трудното за вас идва

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде конференция преди идното в неделя дерби против ЦСКА от 23 кръг на efbet Лигата. Той беше безапелационен, че за него това е нищо по-различно от следващ мач за шампионата. Според Янчев се вкарва изкуствено напрежение преди срещата сред двата тима. Както е известно, в последните дни има сериозна дискусия към обстоятелството, че дербито ще се организира на стадион „ Витоша “ в Бистрица и това основава предпоставки за напрежение. Вчера и от Министерство на вътрешните работи се произнесоха, че мачът е високорисков.
„ Пореден кръг от шампионата. Нищо по-специално, от това, което подхождаме към всеки противник. Трябва да благодарим на БФС за това решение, тъй като ни дава право да домакинстваме на мястото, на което одобряваме и другите тимове. Не виждам причина да се мести. Тази седмица медиите обръщат внимание на мача и се вкарва изкуствено напрежение. Надявам се пристрастеностите да не се нажежават. Фокусът се хвърля към ексцесии, които не знам дали ще се случат. Не имам вяра да има. Това е спорт, той постоянно е бил най-хубавото нещо от живота “, съобщи Янчев.
„ Една победа ще ни даде късмет да се доближим до водачите в шампионата и да ни отдалечи от преследвачите. Ние си имаме цел това състезание и се борим да я реализираме. Рано е още да се твърди, че този мач може да реши купата. Тепърва следва делене на две групи, където ще има доста дерби срещи. Именно тогава ще се реши шампионата “, разяснява 46-годишният експерт.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР