Треньорът на Септември – Светослав Петров, изрази мнение, че неговият

...
Треньорът на Септември – Светослав Петров, изрази мнение, че неговият
Коментари Харесай

Петров: Не можем да сме спокойни, Илиан Илиев е един от най-добрите треньори

Треньорът на Септември – Светослав Петров, изрази мнение, че неговият отбор по-скоро печели точки, в сравнение с да играе добре. Той показа и какъв брой се възхищава на Черно море, Илиан Илиев и неговия щаб. Септемврийци се изправят точно против „ моряците “ в идващия кръг от шампионата.

„ Честити три точки по-скоро, против Арда и ЦСКА играхме добре, само че останахме без три точки “.

„ Да се успокоим не става и дума. Искрено се надявам, че тези положителни резултати няма да ни успокоят. Всеки желае да се избави. Бихме се успокоили, когато всичко е решено “.

„ Притеснява ме това, че не вкарахме един утешителен гол. До края на мача нямаше д треперим. Ние разчитаме на това, че имаме бързи играчи начело. Трябва да работим още. Големите тимове с огромните играчи вкарват един гол и всичко завършва “.

„ По-специални директиви за Черно море няма да има. Дано създадем добър разбор. За мен гостуваме на един доста добър тим с един от най-хубавите треньори. За мен персонално ще е забавно да проведем мач с подобен тим “.

„ Якобяк има раздран мускул, леко, сред ребрата. Предприели сме нужните процедури. Надявам се в понеделник да тренира с тима. Ще преценим дали ще пътува за Варна “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР