Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун призна, че все още

...
Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун призна, че все още
Коментари Харесай

Браун похвали Везенков за атаката, но го разкритикува за защитата

Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун призна, че към момента не знае дали Александър Везенков ще получава минути в мачовете от началото на сезона в НБА. В понеделник Везенков направи неофициалния си дебют за Сакраменто в контролна среща с Торонто Раптърс, като той изкара на паркета 11 минути и означи 12 точки, с което се трансформира в топ изпълнител на своя отбор.


" Той игра добре в нахлуване против Торонто. Подобрява играта си. Сега пробваме разнообразни комбинации, Саша може да играе с втората петица, а Дуарте с третата. Не мисля да докосвам стартовата петица, само че втората и третата петица могат да се трансформират когато и да е. Саша сподели какъв брой е разнороден в офанзива, тъкмо това чакат да видя хората от него през този сезон. Не знам дали той ще бъде част от ротацията при започване на сезона. Той би трябвало да продължи да се бори и да става все по-добър с всяка подготовка. Играта му в отбрана против Торонто беше в най-хубавия случай окей. Той би трябвало да разбере Лигата и би трябвало да гледа колкото се може повече записи на играчите, против които може би ще се изправи, с цел да може по-бързо да разбере техните привички ", разяснява Браун, треньор номер 1 в НБА за предишния сезон.

За Сакраменто следва контрола с Ел Ей Лейкърс на Леброн Джеймс, което ще се играе в Анахайм, Калифорния, в четвъртък от 5:00 часа българско време. В неделя Кингс ще премерят сили с Голдън Стейт Уориърс. Сезонът в НБА стартира на 25 октомври, а в първия си мач Сакраменто гостува на Юта Джаз на 26 октомври от 4:00 часа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР