Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан очаква много по-трудна кампания

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан очаква много по-трудна кампания
Коментари Харесай

Зидан: Тази година ще е по-трудно

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан чака доста по-трудна акция от предходната, само че това въобще не го плаши. Белите направиха популярен дубъл напролет, откакто завоюваха първата си купа на Испания от 2012-а и станаха първия отбор защитил трофея в актуалната Шампионска лига.

Наскоро отборът стартира подготовка като досега не е направил кой знае какъв брой гръмки прехвърляния, привличайки само младоците Тео Ернандес и Дани Себайос, като в това време се раздели със солидни играчи като Хамер Родригес и Алваро Мората, само че Зидан остава спокоен.

„ Първата седмица от подготовката мина обикновено. Работим старателно, защото подготвителния интервал е от огромно значение и би трябвало да бъдем на положително равнище. Знаем, че ни следва една по-трудна акция от предходната, само че това несъмнено ни харесва “ разяснява наставникът.

„ Футболистите са окуражени и въодушевени и се любуват на това, което се случва. През предишния сезон постигнахме доста, само че това не ни успокоява и гледаме напред “ добави Зидан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР