Tреньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти даде пресконференция преди мача

...
Tреньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти даде пресконференция преди мача
Коментари Харесай

Татко Карло: Не вярвам, че от ПСЖ са натискали съдията

Tреньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти даде конференция преди мача на тима си с Алавес за състезание на следващия ден, само че той беше заставен да приказва основно за загубата от Пари Сен Жермен във вторник в Шампионската лига.

" Не знам дали ПСЖ са натискали съдията, нямам доверие. Мисля, че двата ни жълти картона не са напълно ясни и го споделих на Орсато. Нищо повече. Той счита, че са обективни ", сподели италианецът.

" Липсата на гол е проблем, само че се връща нападател, който вкарва доста и дава доста асистенции. Имаме проблем, само че той ще ни помогне да го разгадаем. До декември правихме бърз преход, а в този момент имаме проблем. Когато спечелим топката, би трябвало да играем по-вертикално и това ни липсва ", изясни Анчелоти.

" Мбапе ни сътвори доста проблеми и имаме 3 седмици с цел да се подготвим за другия мач против него ", сподели треньорът. Той разяснява и фантастичната оферта на ПСЖ към Мбапе, с цел да остане. " Всеки може да мисли, каквото си желае. На мен ми заплащат доста добре и се усещам фаворизиран, тъй като обичам това, което върша, а не тъй като ми дават доста пари ".
 ПСЖ победи Реал (Мадрид) с 1:0
ПСЖ удари Реал (Мадрид) в добавеното време

Килиан Мбапе избухна за парижани в края

" Понякога всичко се взема решение от дребни елементи. Мисля, че против ПСЖ играхме зле, имахме неприятна вечер. Говорих с президента, с всички. Боли ни. Не показахме добър облик на тима. А най-малкият проблем е резултатът, тъй като той може да бъде поправен. Аз съм първият критик на тима и поемам отговорността. Някои от рецензиите са оправдани, други са глупави. Не се тормозя, тъй като знам какъв брой са качествени играчите ми ", добави треньорът.

" Физически тимът е добре. Срещу Виляреал го показахме на моменти, против ПСЖ страдахме в края на мача. Винисиус имаше доста натоварен месец януари, а в този момент чакаме да е по-ефективен ", надява се той.

" Алавес е добър тим, играе в добър темп. Ние пък сме наясно със слабия мач във вторник. В шампионата обаче имаме задатък и желаеме да продължим по този начин. Ще спечелим на следващия ден ", надява се Карло Анчелоти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР