Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде обширна пресконференция преди

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде обширна пресконференция преди
Коментари Харесай

Анчелоти с коментар за Мбапе и Роналдо

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде обширна конференция преди дуела с Леванте от втория кръг в Ла Лига. Италианският експерт отговори на въпроси дали Килиан Мбапе и Кристиано Роналдо ще се озоват на „ Сантяго Бернабеу “.

“Срещу Леванте би трябвало да повторим това, което направихме против Алавес. Ясно е, че би трябвало да се оправим по-добре през първата част, играейки с повече интензитет и скорост. Ние работим и тимът ми наподобява добре. Можем да създадем един добър мач. Обстановката е доста добра. Мисля, че играчите са стимулирани и съсредоточени върху работата и мачовете. Не се интересуват от трансферния пазар, приказваме си единствено за дуелите, с цел да се приготвяме добре. Колективно мислим единствено за вярната подготовка за мачовете и по какъв начин да създадем приятна атмосфера. Сега я имаме и се надявам това да продължи задълго. Този състав може да се бори за всичко ", съобщи Анчелоти.

Тук имаме доста огромни звезди. Няма да изреждам всички, само че имаме доста топ играчи - Тибо Куртоа, Начо Фернандес, Давид Алаба, Карим Бензема, Еден Азар... Този състав е цялостен със звезди. Трябва да работим дружно. Звездата, в случай че се бори и за другите, печели титли. Не знам дали Килиан Мбапе ще пристигна. Не ме интересува какво ще стане. Имам доста добър и мощен състав. Той ми носи огромна наслада. Концентрирам се върху това. Ще изчакаме тези 10 дни, само че сега съм фокусиран върху тима, с който разполагам. Лука Модрич има дребен проблем. Не знам дали ще може да играе против Бетис. Може и да успее, тъй като казусът е дребен. Мисля, че Тони Кроос ще бъде подготвен след паузата поради националните тимове. Даниел Карвахал се завръща. Той е доста значима част за всички нас. Много сме удовлетворени от това. Говорих си с Мартин Йодегор, а по-късно той е взел своето решение дружно със фамилията си. Той отиде в огромен клуб и там ще се оправи добре. Тук той работеше с огромен професионализъм ", добави още той.

"Темата с Кристиано Роналдо е завършена, тъй като откакто отговорих на слуховете, той искаше да каже, че концепцията му за неговото бъдеще е същата като моята. Гледаме напред. Целият свят на Мадрид изпитва любов към Кристиано. Аз още повече, тъй като той ни оказа помощ да печелим титли. Желая му всичко най-хубаво. Карим Бензема е основна част от този тим. Виждам го по-зрял и с по-голям темперамент. Той е приключен и приказен футболист. Удоволствие е да го виждам по какъв начин тренира и играе. Доволен съм от подновяването на контракта му. Мисля, че той има огромно предпочитание да остане в Мадрид. Еден Азар се оправя добре. Не е в оптималното си положение, само че е близо. Бори се във всяка подготовка. Не виждам състезател, който да го е боязън да влезе в конфликт. Вместо това виждам състезател, който има предпочитание да покаже качеството си. Тренирам Маркос Асенсио на позиция, която не е толкоз нормална за него, само че мисля, че това му харесва. Иско е стимулиран и желае да показва качеството си. Последните няколко години не бяха положителни за него. Той знае това и в този момент работи добре”, сподели италианският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР