Треньорът на Пирин Петър Златинов обяви, че няма нищо против

...
Треньорът на Пирин Петър Златинов обяви, че няма нищо против
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин: Недопустимо е публиката да псува младите ни футболисти

Треньорът на Пирин Петър Златинов разгласи, че няма нищо срещу историята да се повтори и Елин Топузаков да бъде уволнен след мач с " орлетата ", както се случи в Левски.

" Каквото Господ е решил, това ще бъде! Ние не отиваме обречени в Кърджали, имаме си нашите достолепия и мощни страни. Надявам се да ги използваме по най-хубавия метод, с цел да се поздравим с добър резултат. А какво ще става с Арда, мен едва ме интересува. Важен за мен е само Пирин. Надявам се да се получат нещата, както в този мач, по този начин и в идващите до края на шампионата ", съобщи Златинов.

" Юношеските години на младите в тима свършиха! Крайно време е да се настроят към мъжкия футбол, тъй като няма кой да ни чака ", продължи той. Треньорът на Пирин обаче пожела почитателите да бъдат по-толерантни към тима и да не се повтарят сцените от мача с Поморие.

" Искаме футболисти от нашата ДЮШ, да натрупат опит, само че е грозна работа още от първата минута да започнеш да ги хулиш и псуваш! За мен това е неприемливо. По този въпрос нямам желание да влизам в спор с който и да е ", приключи той.

 Феновете на Пирин гневни след загубата от Поморие
Феновете на Пирин гневни след загубата от Поморие

В идващия кръг, " орлетата " се изправят против Арда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР