Треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев пострада по време на

...
Треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев пострада по време на
Коментари Харесай

Уцелиха с паве треньора на Миньор Перник

Треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев пострада по време на мача от Югозападна Трета лига с Хебър (Пазарджик), който приключи 2:1 за пазарджиклии. Пернишкият експерт беше ударен с камък по главата от почитатели на " чуковете ", осведоми zapernik.com. Васев се свлече на земята, откакто павето се стовари върху тила му. Това наложи намесата на лекаря на домакините, след което треньорът се изправи и " довърши " срещата. 

Яростта на ентусиастите на Миньоро била подбудена от слабата игра на любимците им и очертаващата се загуба. За футболистите на Хебър пък нямаше камъни. Момчетата на Николай Митов се измъкнаха от Перник единствено с псувни, закани и обети по техен адрес. Любопитно е, че управлението на пернишкия клуб подари по запалка на всеки почитател, пристигнал да поддържа отбора за последното домакинство през сезона. 

Днес по обед с нашата медия се свърза почитател на " жълто-черните ", който пожела да внесе конкретизиране. Според него Юри Васев не е уцелен преднамерено, а след края на мача агитката на Миньор му се е извинила за случая и главоболието. 

Снимка: zapernik.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР