Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, говори след нулевото равенство

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, говори след нулевото равенство
Коментари Харесай

Пиоли: Резултатът е отрицателен, но не и представянето ни

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, приказва след нулевото тъждество вкъщи против Емполи. Той е на мнение, че резултатът е негативен, само че не и представянето на " росонерите ". 

„ Това сигурно не е резултатът, който искахме и съжаляваме повече за първото полувреме, когато можехме да натиснем повече. През второто направихме всичко належащо, с цел да спечелим, само че топката просто не искаше да влезе. Резултатът е негативен, само че не и представянето ни. Мина доста време, откогато играехме с активност, фокус и сила. Разочарован съм, ние сме Милан и би трябвало да бием Емполи вкъщи “, сподели Пиоли пред Sky Sport Italia.

„ Ясно е, че чакаме голове от нападателите и създадохме положения, само че трябваше да се представим по-добре в наказателното поле освен с атакуващите играчи, само че и с крайните бранители и халфовете, които се включваха в нападението. Ако Ребич или Ориги бяха вкарали ситуациите си, оценката на представянето им щеше да е друга. Когато един тим господства и не означи гол, това е проблем ”, добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР