Треньорът на Милан Дженаро Гатузо е получил наказание 1 мач

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо е получил наказание 1 мач
Коментари Харесай

Наказаха Гатузо за 1 мач заради обида на съдията

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо е получил наказване 1 мач да не води тима си от скамейката, стана ясно от решение на дисциплинарната комисия на Италианската футболна федерация. Причината са “обидни думи” към съдията Лука Банти за работата му по време на дуела за Суперкупата на Италия с Ювентус, извоюван от първенците с 1:0 посредством гол на Кристиано Роналдо.

Гатузо няма да води Милан от скамейката в идващия мач от Серия “А” - посещение на Дженоа на 21 януари от 16:00 часа в границите на 20-ия кръг.

Gattuso has received a 1 game suspension from the Sporting Judge after he said 'insulting and offensive words' towards the referee after the Supercoppa final. He will therefore not be on the bench for #GenoaMilan on Monday. pic.twitter.com/P7Xq1u1nHY
— TheMilanBible (@TheMilanBible) January 17, 2019
Гатузо бе сърдит на реферите след загубата от Милан, само че претенциите му не са свързани с аления картон на Франк Кесие, а с използването на ВАР. Той не е склонен, че в обстановка на тънка и противоречива засада “росонерите” са отбелязали гол, само че страничният рефер е вдигнал флага си мигновено, макар че инструкциите са обстановката да бъде изчакана да се развие до дъно и вероятно тогава посредством ВАР да се реши има ли нарушаване на разпоредбите или не. Гатузо показва, че тъкмо по този метод се е случило с гол на Ювентус, когато играта е траяла и след това чак благодарение на технологията попадението е било анулирано.

Франк Кесие също ще пропусне гостуването на Дженоа поради аления си картон против Ювентус, а същото важи и за Давиде Калабрия, който има насъбрани жълти картони.
Серия А 20 кръг, неделя 20 януари  Дженоа 16:00предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР