Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаквано остана доволен от

...
Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаквано остана доволен от
Коментари Харесай

Гуардиола след успеха над Арсенал: Двубоят беше важен, но не решителен

Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола предстоящо остана удовлетворен от триумфа на неговия отбор с 4:1 против Арсенал през вчерашния ден вечерта, което приближи " жителите " единствено на две точки от лондончани в борбата за купата във Висшата лига.

Освен това Сити имат и два мача в запас по отношение на своя главен противник, само че Гуардиола побърза да успокои пристрастеностите, че снощната победа не е била " решителна " в разногласието за първото място.

" Това бе един значим дуел. Не съдбоносен, само че значим. Играхме доста добре. Познавам противника, против който се изправихме. Те към момента са на върха във краткотрайното класиране. Знам, че звучи наивно, само че ще кажа, че ние към момента закъснение и към момента сме втори ", показа испанският експерт.

Наставникът на " жителите " разкри още, че избира сегашната обстановка, в която неговият отбор изостава, само че с двата мача по-малко на процедура държат всичко в свои ръце.

" Разбира се, че избирам нашата позиция сега, тъй като в този момент нещата са в наши ръце. Бих желал да вземем шест точки от двата мача, които имаме по-малко. Да, би трябвало да ги спечелим, само че избирам това, тъй като зависи от нас ", съобщи Хосеп Гуардиола.

Ако Гуардиола успее да изведе Манчестър Сити до купата в края на сезона във Висшата лига, то това би бил общо пети успех за него в британското състезание, откогато той пое " жителите " през 2016-а година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР