Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев смята, че съперниците в групата

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев смята, че съперниците в групата
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Без фаворит в групата за Лига Европа

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев счита, че противниците в групата на Лига Европа са равностойни и всеки има късмет да продължи напред. Българският отличник ще премери сили с ЦСКА Москва (Русия), Еспаньол (Испания) и Ференцварош (Унгария), с който разградчани към този момент играха през този сезон в квалификациите на Шампионската лига и отпаднаха след две загуби с 1:2 като посетител и с 2:3 като хазаин. 

" Групата е естествена. Не сме очаквали леки противници. В тази фаза няма слаби тимове. Хубавото е, че няма мощно изразен любимец. Отборите сме с съвсем изравнени благоприятни условия. Всеки ще търси своя късмет. Надявам се да успеем да прескочим групата. Смятам, че възможностите ни за това са много положителни. Лудогорец през последните години натрупа опит в Европейските шампионати. Отборът има нужното самочувствие. Най-хубавото е, че всичко зависи от нас ", разяснява Генчев. 

" Лично аз си бях поискал Ференцварош да бъдат в нашата група, с цел да потвърдим, че това отпадане от тях е било случайност и ние имаме по-добрия тим и по-добрите футболисти. Възможно е да има укрепване на тима, само че на този стадий няма автограф с нито един нов състезател ", добави Генчев.

Капитанът Светослав Дяков пък счита, че Еспаньол има преимущество през останалите тимове в групата.  

" Равностойна група с положителни тимове. Единствено Еспаньол като представител на испанския футбол е с едни гърди напред. Ще се получат забавни мачове. Групата ще бъде оспорвана до самия край ", съобщи Дяков. 

" Този път ще се опитаме да се оправим с унгарците. Безспорно са добър тим с качества, само че освен те са ни противник. Има и други тимове. Да се надяваме, че ще успеем да прескочим групата. Ще създадем всичко допустимо за това ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР