Tреньорът на Лудогорец Димитър Димитров изрази мнение след победата с

...
Tреньорът на Лудогорец Димитър Димитров изрази мнение след победата с
Коментари Харесай

Херо: Хофенхайм е фаворит, но трябва да се представим достойно

Tреньорът на Лудогорец Димитър Димитров изрази мнение след успеха с 4:1 над Септември, че възпитаниците му са почнали несериозно мача от десетия кръг на Първа лига. Херо приказва и за предстoящото в четвъртък домакинство на Хофенхайм от Лига Европа (от 22:05 часа). " Започнахме по-лежерно и несериозно. Първото полувреме имахме много положения, само че не намерихме последния пас. Трябваше да получим гол, с цел да се усетим, че през второто полувреме не може да продължим по този начин. Аз им приказвам едни и същи неща. Самите футболисти почувстваха, че с метода, по който играят може да се получат отрицателни неща “, разяснява Херо.

„ Не би трябвало да позволяваме съперника да ни отбелязва гол и по-късно да подвигаме оборотите. Срещу по-сериозни съперници ще ни бъде по-трудно, в случай че ни вкара първоначално “, добави наставникът на Лудогорец.

„ Септември не ни изненада с нищо. Един тим, който е доста рисков в офанзива. Техните проблеми са в крайните бранители, само че не съм аз индивидът, който ще приказва за проблемите им ", продължи треньорът на " орлите ".

„ За 21 дни би трябвало да изиграем седем мача. Ще ни бъде доста тежко и мъчно, само че ще би трябвало да балансираме състава, тъй като играчите няма да могат да устоят през два дни мачове. Възможностите за ротации са доста дребни. Хофенхайм е един извънредно мощен тим. Той го потвърди с резултатите през сегашния сезон. Те са любимец в този дуел, само че ние би трябвало да се представим почтено “, сподели още Димитър Димитров.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа



 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР