Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели мнението си след тежката

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели мнението си след тежката
Коментари Харесай

Шимунджа: Получихме добър урок

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа показа мнението си след тежката загуба с 1:4 от Динамо (Киев).

" Днес получихме добър урок. Динамо Киев има доста качествени състезатели, а ние бяхме малко наивни през днешния ден, не знаехме по какъв начин да реагираме в избрани обстановки ", призна експертът.
 Лудогорец загуби от Динамо (Киев) с 1:4
Динамо (Киев) опустоши Лудогорец

Главният арбитър на срещата се трансформира в основен воин

" За нас е значимо да поддържаме добре линиите си, с цел да успеем да реализираме резултата, който желаеме. Мисля, че през днешния ден няма по какъв начин да сме удовлетворени от представянето, само че пък можем да се поучим от него. "

" Това не бе толкоз огромен проблем. Имаме хора, които могат да играят на разнообразни позиции, видяхме по какъв начин се играе на най-високо равнище. Може би през днешния ден имахме две-три или повече благоприятни условия за гол, Динамо обаче се отбраняваше добре. Трябваше да сме по-бързи с топката в последната третина, само че и да сме търпеливи. "
 Снимка 561928
Източник:

" Утре предстоят 90 минути против Динамо Тбилиси, имаме контузени, тъй че към момента не сме наясно. Хората, които стартираха през днешния ден, нямат обезпечено място за шампионата. Тепърва има да се борят за своите позиции ", приключи треньорът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР