Треньорът на Локо (Пловдив) - Александър Тунчев, обяви след нулевото

...
Треньорът на Локо (Пловдив) - Александър Тунчев, обяви след нулевото
Коментари Харесай

Тунчев: Не беше феърплей това, което се случи с ФК ЦСКА 1948

Треньорът на Локо (Пловдив) - Александър Тунчев, разгласи след нулевото тъждество с Берое, че умората в играчите му е огромна. Той разяснява борбата за второто място, както и случилото с ФК ЦСКА 1948.

" Създадохме няколко положения. В края на мача имахме хубави преференциални обстановки. Малшанс, неумение, може би малко напрежение. Липсващите играчи оказаха неприятно въздействие. Трябваше да направи ротации. Не беше елементарно. Преди два дни играхме мач. Умората си сподели думата да не направляваме мача. И за това може би не успяхме да натикаме Берое най-после на мача.
 Локомотив (Пд) и Берое приключиха 0:0 в мач от efbet Лига
Локомотив (Пд) и Берое не съумяха да се победят в динамично тракийско дерби на " Лаута "

" Смърфовете " краткотрайно изместиха ЦСКА от второто място

Младите момчета се оправиха. В тренировките доста пъти съм им казвал, че в случай че ако демонстрират това предпочитание, всеки един от тях има късмет да излезе на терена. Определено, няма по какъв начин да си изкривявам душата. Чувството е необикновено. Феновете крепяха тима. Те му дадоха криле да опитваме да вкараме гол.

Трябва да се възстановим за мача с ЦСКА. Умората се натрупа. Те демонстрираха, че са мъже и, че имат темперамент. Чест е за мен да работя с такива играчи. Изговори се доста за служебната загуба. Не беше феърплей това, което се случи с ФК ЦСКА 1948. Нещата трябваше да се решат на терена, а не да се случват по длъжностен път.

Свикнали сме с нашия президент. Той е паметен. Той е споделил с мен, че в случай че има някаква драма ще ни каже първо на нас ", съобщи още Тунчев.
 Крагарен: Днес в действителност нямахме шанс!
Крагарен: Днес в действителност нямахме шанс!

" Радвам се, че съм направил 200 мача в " А " група "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР