Инициирана лично от президента на Българския футболен съюз (БФС) Георги

...
Инициирана лично от президента на Българския футболен съюз (БФС) Георги
Коментари Харесай

Гонзо на среща с министерства и полицията

Инициирана персонално от президента на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов работна среща за незабавното възстановяване на футболната инфраструктура в страната се организира в НФБ “Бояна ” през днешния ден. 

В полемиката, която мина извънредно ползотворно и градивно, взеха присъединяване представители на Министерството на младежта и спорта, Министерството на Регионалното развиване и благоустройството, Главна дирекция “Национална полиция ”, Главна дирекция “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” и Столична дирекция на вътрешните работи. Всички страни се включиха интензивно в главната тематика.

На срещата бяха разисквани някои от най-наболелите инфраструктурни проблеми у нас, както и евентуални законодателни промени, които да доведат до правенето на съответни условия при възстановяване на съществуващите към този момент футболни арени и при построяването на нови такива. Всички тези критерии са съобразени с най-актуалните европейски и международни трендове в тази област.

Президентът на БФС Георги Иванов бе безапелационен, че здравето и сигурността на участници и фенове в дадена футболна среща са безспорен приоритет за централата. Той акцентира, че единствено с общи старания сред обособените институции може да бъдат осъществени мечтаните усъвършенствания. В края на събитието бе взето решение, че сладваща стъпка от съдействието е основаването на междуведомствена работна група.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР