Инициирана лично от избрания за президент на Българския футболен съюз

...
Инициирана лично от избрания за президент на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Проведе се работна среща за спешното подобряване на футболната инфраструктура в страната

Инициирана персонално от определения за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов работна среща за незабавното възстановяване на футболната инфраструктура в страната се организира в НФБ “Бояна ” през днешния ден.

В полемиката, която мина извънредно ползотворно и градивно, взеха присъединяване представители на Министерството на младежта и спорта, Министерството на Регионалното развиване и благоустройството, Главна дирекция “Национална полиция ”, Главна дирекция “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” и Столична дирекция на вътрешните работи. Всички страни се включиха интензивно в главната тематика.

На срещата бяха разисквани някои от най-наболелите инфраструктурни проблеми у нас, както и евентуални законодателни промени, които да доведат до правенето на съответни условия при възстановяване на съществуващите към този момент футболни арени и при построяването на нови такива. Всички тези критерии са съобразени с най-актуалните европейски и международни трендове в тази област.

Георги Иванов бе безапелационен, че здравето и сигурността на участници и фенове в дадена футболна среща са безспорен приоритет за централата. Той акцентира, че единствено с общи старания сред обособените институции може да бъдат осъществени мечтаните усъвършенствания. В края на събитието бе взето решение, че последваща стъпка от съдействието е основаването на междуведомствена работна група.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР