Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, говори преди мача за

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, говори преди мача за
Коментари Харесай

Стоилов: Без Левски няма шоу

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, приказва преди мача за Суперкупата против Лудогорец. Мъри съобщи, че без Левски няма шоу и добави, че нито един от двата тима няма какво да загуби в този мач. 

„ Засега всичко върви обикновено. С изключение на Сонко всички играчи могат да вземат присъединяване в мача. Това е добър мач, в който българският футбол може да види театър. Имахме четири конфликта, които бяха прочувствени предишния сезон. Утре е миг, в който можем да се опитаме да покажем добър футбол и да донесем трофей. Наясно сме със силата на нашия съперник. По-важно за мен е по какъв начин ще играе нашият тим ”, стартира Стоилов, предава Гонг.

„ Мисля, че никой от двата тима няма какво да загуби. Двата тима завоюваха каквото трябваше през предишния сезон. Това е венец на футболния театър. Левски има какво да печели, тъй като Лудогорец има задоволително титли през последните години ”.

„ Ноа се трансформира в главен състезател в нашия тим. Взима присъединяване във всички мачове. Важен състезател в линията на отбраната, до момента постоянно е играл устойчиво. С оглед на неналичието другите футболисти, би трябвало да поемат отговорност. Не е прелестно, когато отсъства футболист от неговата класа. Имаме и други варианти, с цел да играем с трима централни бранители ”, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР