Треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция след срещата с

...
Треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция след срещата с
Коментари Харесай

Костов: Пламен Андреев трябва да преосмисли нещата, той е от най-важните ни играчи

Треньорът на Левски Николай Костов даде конференция след срещата с Черно море, спечелан от " сините " с 1:0 на " Герена ". Той приказва за отсъствието на Пламен Андреев, както и представянето на Черно море и шанса Илиан Илиев да поеме националния тим на България.

" Като основно дефинирам това, че нашият тим се остаряла да играе под напътствията, които имаха. Ключово бе аленият картон, който получи съперника, след него изцяло се промени логиката на психиката на мача ", показа Костов.

" Ние към този момент имаме много варианти, Краев бе нерадушен за мача. Това трансформира ненапълно главния състав, с който трябваше да стартираме. Пламен Андреев му е дадена отмора, той ще се завърне след този мач, натрупа се доста напрежение върху него, би трябвало да премисли някои неща. Не може да го изритаме просто по този начин, той е един от най-важните ни играчи ", сподели още той.

" След аления картон липсваше централния нападател, трябваше да изчакаме полувремето, с цел да създадем промяна. Можеше да обидим някой от играчите, в случай че го бяхме заменили в 25-ата минута, случвало се. Затова трябваше да имаме самообладание ", разяснява наставникът на Левски.

" Да ви кажа, аз мисля, че Черно море се показва извънредно сполучливо, приветствам ги. Не е елементарно да създаваш пространства против тях, имат доста добра отбранителна игра и групови дейности ", добави той.

Николай Костов разяснява и представянето на Джавад ел Джемили, който означи победния гол против " моряците ".

" Добри другари сме с него. Най-после той означи по този начин стремежи от него гол. Разполагаме с доста млади футболисти, случва се някои да изпадат от форма. В последните дни тренирахме с една група от 9-10 играчи, не бяхме всички дружно, това ненапълно оказа въздействие "

За край треньорът на Левски сподели какво мисли за Илиан Илиев и дали е добър вид да поеме националния тим на България.

" Той потвърждава с работата, че може да му се гласоподава доверие. Особено от българските треньори мисля, че той е от най-подходящите. Умее да основава добър колектив, мисля, че е добър вид "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР